Freelance tekstschrijver

Ik vind het fascinerend – de rol die woorden spelen in ons leven. Let maar eens op, ze zijn overal! Ze helpen ons bij alles wat we doen: bepalen welk nieuws we interessant vinden, wie we uitnodigen voor de barbecue, waar we ons vakantiegeld aan spenderen en wat er vanavond op tafel staat. Met woorden laten we weten wat we ergens van vinden, vertellen we onze vrienden hoe belangrijk ze voor ons zijn en vragen we om hulp als dat nodig is.

Tijdens mijn studie volgde ik een vak dat Woorden als Wapens heette, en van die vergelijking is niets gelogen. Met woorden kun je raken als een zwaard, snijden als een mes en inslaan als een bom. Ze kunnen verbinden, veranderen en verrassen. Als tekstschrijver maak ik daar dankbaar gebruik van. 

Wil jij dat ook bereiken, maar weet je niet hoe? Ik vind voor jou de woorden die het verschil maken. Als ik jouw tekst mag schrijven, beginnen we bij het begin: wat is je doel en wie wil je bereiken? Als ik genoeg weet, ga ik voor je aan de slag. Tussendoor kijk je nog een keertje mee, zodat we zeker weten dat we de goede weg ingeslagen zijn. Het resultaat is een tekst die aansluit bij jouw doel en jouw doelgroep. 

B1-niveau

Lastige boodschap? Ik help je ermee. Dankzij mijn tijd in de financiële wereld is duidelijk schrijven (op B1-niveau) mijn tweede natuur. Doei jargon, hallo lekker leesbare tekst!

SEO

Wat zijn jouw zoekwoorden? Ik verwerk ze op een slimme manier in je tekst. Met als resultaat dat meer mensen jouw website weten te vinden.

Maatschappij (MVO)

Ouderen een fijne oude dag bezorgen, onderwijs verbeteren of het glazen plafond doorbreken. Wat is jouw goede doel?

Duurzaamheid

Is het ook jouw missie om de wereld te vergroenen? Mooi! Samen staan we sterk. Jouw boodschap, mijn pen: het perfecte (vegan) recept voor duurzame impact.

Blogs

Achterblijven kan bijna niet; bloggen voor je bedrijf is hot! Niet jouw ding? Geen probleem, ik neem je het schrijfwerk graag uit handen.

Consumentenpsychologie

Met mijn pen als strijkstok raak ik die snaren die aanzetten tot actie. Bijvoorbeeld met kleine nudges of die scherpe call-to-action.

Laten we er samen voor gaan

Ben ik de tekstschrijver die jouw hersenspinsels omzet in prikkelende teksten die het verschil maken? Er is maar één manier om daarachter te komen. Of je de opdracht nu al kant-en-klaar hebt liggen of liever eerst een kop koffie met mij drinkt: laat het me weten!